ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 04.03.2024

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για τη UYiLO MUSEUM (στο εξής «UYiLO MUSEUM)» ή «εμείς»). Σε αυτή την πολιτική απορρήτου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας. Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που μπορεί να συνδέεται με σας ως ιδιώτη, για παράδειγμα το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Εν ολίγοις, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

 • Στο βαθμό που απαιτείται για τη διαχείριση και την παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Για να σας δώσουμε προσφορές και έμπνευση τόσο με τα ενημερωτικά δελτία, τα γραπτά μηνύματα και τη στοχευμένη εμπορική προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και με άλλα διαδικτυακά και παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας.
 • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
 • Για να σας ρωτήσουμε για τη UYiLO MUSEUM και την εμπειρία σας με την εταιρεία μας.
 • Για να σας υπενθυμίσουμε για ένα εγκαταλελειμμένο καλάθι αγορών.
 • Για να τη δημιουργία και τη διατήρηση λογαριασμού πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών όπως είναι τα αγαπημένα).
 • Για τη συμμόρφωση με τις υποχρεωτικές διατάξεις (π.χ. δίκαιο των καταναλωτών και λογιστικό δίκαιο).

Έχετε πολλά δικαιώματα σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Για παράδειγμα, έχετε πάντα το δικαίωμα εναντίωσης στην εμπορική προώθηση. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων – ποια δικαιώματα έχετε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε τις λεπτομερείς εξηγήσεις μας παρακάτω. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους, τους λόγους και τη διάρκεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η UYiLO MUSEUM, με αριθμό μητρώου εταιρειών της Ελλάδας EL 997224762, είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένοι από τους παρόχους πληρωμών και υλικοτεχνικής υποστήριξης επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας κατά την αγορά είναι ανεξάρτητα υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@uyilomuseum.com ή τηλεφωνήστε μας στο +30 2311 827 039. Η ταχυδρομική μας διεύθυνση είναι Αρκαδίου 49, Πολίχνη Θεσσαλονίκης 564 29 Ελλάδα.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία κυρίως από εμάς στη UYiLO MUSEUM. Δεν θα εκχωρήσουμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς εσάς με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο:

 • Προκειμένου να διασφαλιστεί η πληρωμή μας, ο/οι πάροχος/οι πληρωμών μας θα αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Προκειμένου να παραδώσουμε τα αγαθά στη διεύθυνση κατοικίας σας ή σε ταχυδρομικό πράκτορα και να διαχειριστούμε τυχόν επιστροφές, θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με έναν μεταφορέα.
 • Για τη συλλογή και τη δημοσίευση των αξιολογήσεων στην ιστοσελίδα μας μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τον προμηθευτή που παρέχει την τεχνική λύση για τη συλλογή και δημοσίευση τέτοιων αξιολογήσεων.
 • ­Για την εμπορία σχετικών προϊόντων και για να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο συναφή, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με όσους μας παρέχουν υπηρεσίες προώθησης, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook.
 • Για να εκτυπωθεί και να αποσταλεί η εξατομικευμένη αφίσα σας, πρέπει να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τις πρόσθετες πληροφορίες που θα εκτυπωθούν στην αφίσα, με την εταιρεία εκτύπωσης.

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες που αφορούν αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ/ΕΟΧ;

Η UYiLO MUSEUM επεξεργάζεται γενικά τα προσωπικά σας δεδομένα στο εσωτερικό της ΕΕ/του ΕΟΧ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε προμηθευτές από χώρες εκτός ΕΕ/ΕΟΧ. Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, η UYiLO MUSEUM διασφαλίζει ότι υπάρχει επαρκές επίπεδο προστασίας.

Η UYiLO MUSEUM μπορεί να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα στις ΗΠΑ και στον προμηθευτή μας που παρέχει υπηρεσίες για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων καθώς και στους προμηθευτές μας που παρέχουν υπηρεσίες προώθησης των σχετικών προϊόντων και για να γίνει η ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν πιο εξειδικευμένη.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι παρόλο που επιλέγουμε τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών που μπορούμε να βρούμε και διασφαλίζουμε ότι οι προμηθευτές αυτοί έχουν υπογράψει τις σχετικές συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα δεδομένα που διαβιβάζονται στις ΗΠΑ μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία από τις αρχές των ΗΠΑ για σκοπούς ελέγχου και παρακολούθησης χωρίς να υπάρχουν αποτελεσματικά ένδικα μέσα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις των νέων συμφωνιών μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σχετικών μελών και θα κάνουμε τις σχετικές ενημερώσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν, κάθε φορά που εφαρμόζονται νέα πρότυπα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή εάν θέλετε τις πληροφορίες σχετικά με τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, έχετε διάφορα δικαιώματα που σας επιτρέπουν να επηρεάσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Έχετε το δικαίωμα, εν όλω ή εν μέρει, να ανακαλέσετε μια δεδομένη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ανάκληση αρχίζει να ισχύει από τη στιγμή της υπαναχώρησής σας.

Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε πάντα το δικαίωμα να αρνηθείτε τα διαφημιστικά έντυπα, όπως π.χ. τα ενημερωτικά δελτία.

Το δικαίωμα εναντίωσης ισχύει γενικά όταν η επεξεργασία βασίζεται σε ισορροπία έννομων συμφερόντων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει αυτό στους παρακάτω πίνακες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, δεν υφίσταται το δικαίωμα εναντίωσης (π.χ. δεδομένου ότι πρέπει να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα). Εάν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που μετρούν περισσότερο από τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας ή εάν πρόκειται για τον καθορισμό, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, δεν έχετε ποτέ το δικαίωμα να υποβάλετε ένσταση κατά της επεξεργασίας δεδομένων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση για το αν επεξεργαζόμαστε ή όχι προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και να αποκτήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να προσθέσετε διορθώσεις στα εσφαλμένα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τα ελλιπή προσωπικά δεδομένα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπό ορισμένες συνθήκες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με άλλο τρόπο ή μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στην οποία βασίζεται η επεξεργασία και όταν δεν υφίσταται άλλος νομικός λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από την UYiLO MUSEUM να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν η ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων αμφισβητείται από εσάς ή η επεξεργασία είναι παράνομη και εναντιώνεστε στη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων και, αντ’ αυτής, ζητάτε περιορισμό της χρήσης τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Έχετε πάντα το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε ιδίως στο κράτος μέλος της ΕΕ/του ΕΟΧ της συνήθους διαμονής σας, του τόπου εργασίας σας ή στον τόπο της εικαζόμενης παραβίασης των εφαρμοστέων νόμων περί προστασίας δεδομένων. Το δικαίωμα αυτό δεν θίγει οποιαδήποτε άλλη διοικητική ή δικαστική προσφυγή.

ΔΙΚΑIΩΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤOΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε για εσάς σε άλλη εταιρεία (φορητότητα δεδομένων). Το δικαίωμα αυτό ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο κοινώς χρησιμοποιούμενο, αναγνώσιμο από μηχανήματα και διαλειτουργικό μορφότυπο εάν:

 • Η επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεση ή σε σύμβαση.
 • Η επεξεργασία πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Κατά την άσκηση του δικαιώματός σας στη φορητότητα των δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να διαβιβάσετε προσωπικά δεδομένα απευθείας από τη UYiLO MUSEUM η σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς όσον αφορά τους τρόπους και τους λόγους για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Στον πίνακα μπορείτε να διαβάσετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα εξής:

 • Τους λόγους για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα (σκοποί της επεξεργασίας).
 • Ποια προσωπικά δεδομένα. επεξεργαζόμαστε.
 • Τη νομική μας βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Τη διάρκεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για κάθε σκοπό.

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να λάβουμε σχόλια από εσάς, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν δεν μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς, δεν θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την υπηρεσία ή να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Για να αποθηκεύσετε το εγκαταλελειμμένο καλάθι σας και για να σας υπενθυμίσουμε το προϊόν που έχετε αφήσει στο καλάθι, εάν έχετε ξεκινήσει μια αγορά εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πληροφορίες σχετικά με το καλάθι σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισαγάγατε κατά την έναρξη της αγοράς σας.

Το έννομο συμφέρον μας να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να αγοράσετε το προϊόν για το οποίο έχετε δείξει ενδιαφέρον τοποθετώντας το στο καλάθι.

Από τη στιγμή που τοποθετείτε το προϊόν στο καλάθι μέχρι να κάνετε μια αγορά, ωστόσο, δεν πρέπει να περάσουν πάνω από πέντε (5) ημέρες.